Jordan Belfort – vem är han idag?

Idag är Jordan Belfort en av världens främsta säljcoacher. Med sina karismatiska och träffsäkra föreläsningar inspirerar han till större affärer och drömmar.

Efter den skandalomsusade starten på sin karriär på 90-talet som den ökände börsmäklaren föll Jordan Belforts imperium samman år 1999. Efter att ha överlevt både sin uppgång och sitt fall och avtjänat ett fängelsestraff på 22 månader, har Jordan i två decennier fokuserat på att hjälpa företag att bli framgångsrika utifrån ett hållbart perspektiv. Han anser att lika viktigt för framgång är ”the inner game” – att sälja mer med hjärta och förnuft. Vad som händer på insidan av människan när goda och hållbara affärer och relationer skapas.

”Vad man har för fokus och vad man vill åstadkomma. Jag hade själv fel fokus som uteslutande fokuserade på att tjäna så mycket pengar som möjligt.”

Som en av världens främsta säljtränare och motivationstalare reser Jordan jorden runt och föreläser om hur man kan uppnå mätbara och långsiktiga framgångar och lyckas med sitt företagande. På sitt karismatiska sätt har han inspirerat miljontals företagare och entreprenörer om att växa från motgång och våga se möjligheter i stället för problem och hinder.

”Våga ta chanser och ge inte upp. Du kommer upptäcka att du kan göra mycket mer än du någonsin trodde var möjligt.”

Jordans välkända Straight Line System har accepterats som en av de mest effektiva metoderna inom strategisk försäljning och är ett resultat av mer än 30 års erfarenhet från alla tänkbara branscher. Privat har Jordan nyligen flyttat till Florida och är nygift med sin kärlek sen några år tillbaka. Han är även stolt far till tre barn.

När vi välkomnar Jordan Belfort till Sverige för första gången blir det ett inspirationsevent utöver det vanliga där Jordan, som en av världens vassaste säljledare, kommer att dela med sig av en helt unik metod för att landa affärer och bli en framgångsrik entreprenör. Det kommer bli en underhållande produktion som kommer ge deltagarna en stor dos energi och användbara verktyg för att bli stjärnsäljare och förverkliga sina drömmar.

News

Get the news first – sign up for our Newsletter